Posted by : Ham JavaNet Selasa, 26 Februari 2013

NAHA, CENAH
Moddi Madiana

Cenah Walanda nu ngaranjah lemah kungsi diusir
Cenah Jepang nu ngarogahala kungsi diala jiwana
Cenah Inggris nu ngajejewet nagara kungsi disasaak
Cenah kominis nu ngotoran sarakan kungsi diperenan

Naha atuh kiwari,
Nu ngaranjah beuki rongkah
Nu ngarogahala beuki tohaga
Nu ngajejewet beuki awet
Nu ngotoran beuki sohor

Sanggeus urang Merdeka. !
Moddi Madiana
Subang, 17 Agustus 2011 Jam. 01.15 bada renungan suci

Description: Naha, Cenah Oleh Moddi Madiana
Rating: 4.5
Reviewer: Ham JavaNet
ItemReviewed: Naha, Cenah Oleh Moddi Madiana

Leave a Reply

Monggo Tinggalkan Jejak Kaks :)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Labels

Arsip Blog

Followers

- Copyright © 2013 shad0w-share | Designed by Johanes Djogan -